2102018043 6946458428 Ομήρου 36Α, Πετρούπολη info@buildingart.gr
hero image


Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων
Building Art - Ανακαινίσεις - Αναπαλαίωση κτιρίων - Αναπαλαίωση Διατηρητέων Κτιρίων - Εφαρμογές Γλυπτικής - Πετρούπολη Αττική 

Η BUILDING ART είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακαίνισης και ανακαινίσεων διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων, γραφείων και ξενοδοχείων στην Πετρούπολη Αττικής. Η εταιρεία αναλαμβάνει ολικές ή μερικές ανακαινίσεις, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες, η BUILDING ART παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του πελάτη. Η εταιρεία μπορεί να αναλάβει την αλλαγή κουφωμάτων αλουμινίου, τη θερμοπρόσοψη, τη θερμομόνωση, την ανακαίνιση μπάνιου, την ανακαίνιση κουζίνας και κάθε άλλη εργασία που απαιτείται για την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος σε πολυκατοικία.

Επιπλέον, η BUILDING ART διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον τομέα των οικοδομικών εργασιών, όπως γύψινες διακοσμήσεις, τεχνοτροπίες, τσιμεντοκονίες, ελαιοχρωματισμούς και άλλα.